امکانات هتل اسپیناس بلوار (خلیج فارس) تهران
- اینترنت بی سیم رایگان (داخل اتاق، داخل لابی)
- کافی نت
- استخر
- سونا
- جکوزی
- سالن بدنسازی
- سالن بیلیارد
- تلویزیون
- تلفن
- یخچال
- چای ساز
- پارکینگ(با ظرفیت 400 دستگاه خودرو)
- پاورسوئیچ
- آنتن مرکزی
- تهویه مطبوع
- سیستم اعلام حریق
- آسانسور
- صندوق امانات
- کافی شاپ
- رستوران(فرانسوی، مدیترانه ای، تایلندی، رستوران سنتی هتل اسپیناس با معماری الهام گرفته از بافت قدیمی یزد، یادآور فرهنگ غنی و سنت اصیل ایرانیست که در ابتدای ورود چشم هربیننده ای را به خود جلب خواهد کرد ، چشم انداز)
- مینی بار
- تاکسی سرویس
- خانه داری 24 ساعته
- خشکشویی
- سالن همایش
- اتاق جلسات
- سالن پذیرایی( سالن پاسارگاد، سالن خلیج فارس)
- سالن زیبایی(آرایشگاه آقایان)
- رمپ ورودی
- انگلیسی
- ایتالیایی
- فرانسه
- ترکی
- روسی
درباره هتل اسپیناس بلوار تهران (خلیج فارس)
هتل اسپیناس خلیج فارس در بلوار کشاورز قرار دارد. این هتل 5 ستاره برای کسانی که به دنبال رزرو بهترین هتل در تهران هستند انتخاب مناسبی بنظر می رسد. موقعیت مکانی مطلوب، پرسنل کارآزموده و ارایه خدمات منطبق بر استانداردهای هتل داری از مزایای هتل اسپیناس هستند.
اتاق های متنوع با امکانات مناسب دست مسافران را برای انتخاب باز می گذارد. رستوران فرانسوی، مدیترانه ای و تایلندی برای هر ذائقه غذایی رضایتبخش است. علاوه بر این ها منوی رستوران سنتی هتل اسپیناس خلیج فارس با غذاهای سنتی برای آن دسته از میهمانانی که تمایل به صرف غذاهای ایرانی دارند، راضی کننده می باشد. کافی شاپ این هتل نوساز با سرو نوشیدنی و دسرهای لذیذ و همچنین چشم انداز مناسب، لحظات خاطره انگیزی را برای میهمانان ثبت می کند. سالن بدنسازی، استخر، سونا و جکوزی خستگی راه را برای مسافران رفع می نماید.
امتیاز ویژه هتل اسپیناس موقعیت مکانی مناسب است. از این هتل به آسانی به جاذبه هایی مانند موزه فرش، موزه هنرهای معاصر، میدان ولیعصر و کتابخانه های تهران دسترسی خواهید داشت.
- زمان ورود 15:00
- زمان خروج 12:00
آدرس هتل اسپیناس بلوار (خلیج فارس) تهران
-
درصد رضایتمندی
-
آرامش، پاکیزگی و وضعیت اتاقها
-
کیفیت رستوران و کافی شاپ
-
خدمات و نحوه برخورد کارکنان
نظرات مسافران در مورد هتل اسپیناس بلوار تهران (خلیج فارس)
با سلام بسیار عالی
هتل اسپیناس رفتم جای بسیار تمیزیه. ولی این قیمتهای نجومی واقعاْ بسیار عجیبه. تور خارجی بریم کمتر هزینه میشه. حتی اگه دلار آزاد 8هزارتومانی بخریم
وافع که انتظار بیشتر از این داشتم.توی کشورهای دبی و آنتالیا و جزایر هاوایی که رفته بودم در قیاس با اونجا ا، اینجا از متوسط هم پایین تر بود...
عالی و کم نظیر و در حد بی نظیر. کادر, جنتلمن واقعی, خدمات 20, منوی صبحانه متنوع و کارشناسی شده. تنها گاهی اوقات یک صدای متناوب به گوش میةرسید که حدس من خرابی یکی از آسانسورها بود. در کل واقعا جای تشکر و دست مریزاد دارد.
عالیواقعا عالی